Om oss

Om oss

Forum brandskyddat trä, FBT, drivs av Woodsafe Timber Protection AB i syfte att samla relevant information om brandskyddat trä för olika aktörer i branschen. Ett annat syfte är att aktivt sprida informationen genom att anordna evenemang på olika platser i landet som kan bidra till utbildning, diskussion och kunskapsspridning.

Är du en aktör i branschen och besitter en specifik kunskap inom området brandskyddat trä och vill dela med dig av denna? I så fall är du välkommen att höra av dig för vidare diskussion.

Vill du bidra med bilder eller annan relevant information till webbplatsen? Kanske saknar du någon information eller vill veta mer? Skicka då ett meddelande till oss i kontaktformuläret längst ner på sidan.

Vidare vill Forum för brandskyddat trä sprida inspiration via olika referensobjekt som är utförda med brandskyddat trä. Genom att visa på den stora variationsrikedomen, innovationsförmågan ur ett designperspektiv och med ett naturnära estetiskt anslag, hoppas vi kunna inspirera till användning av trä i större utsträckning också i andra projekt.