Hoppa till huvudinnehåll
img

Woodsafe utsedd till Årets Trade Partner 2021

Motiveringen lyder:

 

Woodsafe Timber Protection​ är ledande tillverkare av brandimpregnerat trä i Europa med hela Europa som marknad. De senaste åren har drömprojekt efter drömprojekt bockats av, nu kvarstår bara en dröm: att bygga med svenskt trä ute i rymden!

 

Som exempel har de levererat till världens högsta trähus (Mjöstornet), världens största ektak på Gardemoens PirNord, till Europas största innerstadskvarter i trä – Hagastaden i Stockholm, de är officiell sponsor och har levererat allt trä som är möjligt att impregnera till Sveriges Paviljong i World Expo Dubai.

 

Woodsafe har aldrig tappat omsättning eller volym under 31 år och förra året när hela världen var upp och ned så blev det deras bästa någonsin. Deras strategiska mål är att etablera sig i fler länder och har idag förfrågningar och intresse från aktörer i Grekland, Polen, Chile, Belgien, Italien, Frankrike, Storbritannien med flera. Redan idag levererar de till flertalet länder utanför vår hemmamarknad Sverige, Norge, Danmark som Island, Holland, Belgien, Tyskland med flera.

 

Du kan läsa hela nyheten från Association of Trade Partners Sweden här:
https://www.tradepartnerssweden.se/news/arets-trade-partner-2021-ar/